Groningen

Koopzondag in Groningen

Koopzondag Groningen, elke 1e zondag van de maand is de binnenstad van Groningen geopend voor winkelend publiek. Tijdens deze reguliere koopzondagen zijn de winkels in de binnenstad van Groningen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze koopzondagen is er vaak ook wat te doen in de binnenstad van Groningen. Zo kun je heerlijk uitgebreid winkelen en is er ook nog vermaak in de stad.

Naast de reguliere koopzondagen mogen winkeliers zelf bepalen of ze de andere zondagen ook hun winkel openen. Het merendeel van de winkeliers doen dit niet. Supermarkten en grote winkelketen zoals mediamarkt zijn veelal wel elke zondag geopend. Bovendien kun je elke donderdagavond gezellig winkelen in de binnenstad tot 21.00 uur.

Koopzondag Groningen binnenstad

Hieronder vind je alle reguliere koopzondagen in de binnenstad van Groningen. Op onderstaande zondagen is het centrum in de binnenstad van Groningen geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

2018
14 januari
4 februari
4 maart
1 april
6 mei
10 juni
1 juli
5 augustus
2 september
7 oktober
4 november
2 december

Groningen gezellige binnenstad

Groningen heeft nog veel meer te bieden dan de mooie en gezellige binnenstad en woonboulevard(s). Eerst gezellig shoppen tijdens koopzondag en daarna lekker eten in één van de vele restaurants in de binnenstad. Daarna even afzakken in een gezellig café…keuze zat in Groningen.