Roosendaal

Koopzondag in Roosendaal

In de gemeente Roosendaal zijn de meeste winkels open tussen 12:00 uur en 17:00 uur met uitzondering van enkele feestdagen zoals Nieuwjaarsdag, tweede Paasdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag. Het gaat hier om de winkels die zich bevinden in het centrum van Roosendaal. Op de Woonboulevard zijn ook diverse winkels geopend op zondag. Iedere winkel heeft zo zijn eigen openingstijden.

Rosada Fashion Outlet Roosendaal

De Rosada outlet in Roosendaal is iedere zondag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor diverse mode artikelen. Rosada is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Deze ligt gelegen dicht bij de snelweg. Met regelmaat worden er diverse evenementen gehouden.

Rosada Fashion Outlet is een outlet op het gebied van mode. Een koopzondag in Rosada Fashion Outlet is makkelijk bereikbaar. Rosada ligt namelijk aan de snelweg. Een koopzondag in Rosada Fashion Outlet draait niet alleen om winkelen. Er worden namelijk ook tal van evenementen georganiseerd.

Centrum Roosendaal

Een groot aantal winkels in Roosendaal vindt je terug in het winkelcentrum Roselaar. Ook op de markt is het gezellig winkelen. In de Molenstraat vindt je ook tal van winkels. Al met al is Roosendaal een leuke stad om te winkelen.